levering & retur

Levering

Vi tilstræber at afsende ordrer modtaget inden kl. 14 samme dag, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til Danmark, Sverige, Færøerne. Ordren vil blive leveret på leveringsadressen eller PakkeShoppen, der angives på ordren.

Vi benytter os af PostNord og vi har en leveringstid på 1-3 dage.


OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Retur

Vi har 14 dages returret, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om en returnering.

For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt, med mærker og i dens originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

For at starte en returnering kan du kontakte os på kontakt@cupiocosmetics.dk. Bemærk venligst, at returneringer skal sendes til følgende adresse: Marina Nail Artist, Bogensevej 23, 2. 323, 4700 Næstved

Hvis din returnering accepteres, sender vi instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om returnering, vil ikke blive accepteret.

Du kan altid kontakte os for ethvert returspørgsmål på kontakt@cupiocosmetics.dk.


Skader og problemer
Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.

Vi accepterer ikke retur af gavekort.


Ombytning
Den hurtigste måde at sikre at du får, hvad du ønsker, er at returnere den første vare, og når returneringen er accepteret, foretage et separat køb for den nye vare.


EU 14 dages fortrydelsesperiode
Uanset ovenstående, hvis varen sendes til EU, har du ret til at annullere eller returnere din ordre inden for 14 dage, uanset årsag og uden begrundelse. Som ovenfor skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt, med mærker og i dens originale emballage. Du skal også bruge købsbeviset.


Tilbagebetalinger
Vi giver dig besked, når vi har modtaget og verificeret din returnering. Hvis den godkendes, vil du automatisk blive refunderet via den samme betalingsmetode inden for 10 hverdage. Husk, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen.
Hvis der er gået mere end 15 hverdage, siden vi har godkendt din returnering, bedes du kontakte os på kontakt@cupiocosmetics.dk.