Mest Anvendte spørgsmål

Mest Anvendte spørgsmål

Cupio er et internationalt brand som producerer og sælger kosmektik produkter og som nu også findes på det danske marked. Cupio har eksisteret i 10 år og har 23 fysiske butikker rundt omkring verden og en kvalificeret produktudvikling - brandet har bevist at produkterne er produceret til de højeste standarder og kvalitetskrav.

Marina Nail Artist er den officielle distributør i Skandinavien.

Hvad er forskellen mellem en Gellak og Neglelak?

En Gellak er det produkt som bliver brugt i de profesionelle negle saloner. En Gellak holder 4-5 gange mere end en almindelig neglelak. Derfor er den så unik.

Gellakerne kan være svære at finde på det danske marked som privat forbruger, men du er heldig! Cupio har et bredt udvalg af negle-, og ikke mindst makeupprodukter, som du kan vælge imellem.

Kan jeg købe Startersæt for at lave mine negle?

Ja! Det kan du godt hos Cupio. Vi har skabt nogle Kits som hjælper dig med at komme i gang med din manicure, uden at skulle tage til en professionel neglesalon. Dem kan du finde under kategorien 'Startsæt'.

Du har muligheden for at returerne produktet inden for 30 dage, hvis produktet er ubrugt og i den originale emballage. Fortrydelsesretten er gældende 30 dage efter du har modtaget pakken/produkterne.

Vi sender din bestilling samme dag hvis du har bestilt inden kl.16.00 og vi har en leveringstid på 1-3 hverdage. Vores pakker bliver sendt kun med GLS og det er transportøren der har ansvar for pakken når de har hentet den fra os.

Vores lukket gruppe på Facebook 'Cupio Negle DK' har mange medlemmer som er negleteknikker eller som har brugt vores produkter i lang tid. Du kan få vejledning og får svar på dine spørgsmål i vores gruppe på Facebook og vi mener bestemt at gruppen tager imod alle som bruger eller vil bruge Cupios produkter med åbne arme.